Annons

Wilson, Lundh och Chrunak till Idrottsgalan

Med en knapp månad kvar till årets idrottsgala i Landskrona så är programmet praktiskt taget spikat. Konferencier blir Ann Wilsons som brukar synas i juryn till TV4-programmet Let’s dance. Bland prisutdelarna finns såväl Hans Chrunak som fotbollsexperten Olof Lundh.
Det har också blivit klart med underhållningen till Idrottsgalan som kommer att varvas med musik, elduppträdanden, humor och akrobatik. De båda musikalartisterna Chris Lindh och Anna-Lena Björklund är de som kommer stå för musikframträdandena. Chris som är mest känd av de två har tidigare varit sångare i bandet Barbados och har också setts ibland annat TV-programmet ”Så ska det låta” samt” Doobido” och ihop med Martin Stenmarck på turnèn Ladies Night. Anna-Lena är utbildad på Balettakademiens musikalutbildning och har i många år arbetat med show bland annat på Wallmans Salonger.
För de humoristiska inslagen står komikern och imitatören Anders Mårtensson.
I det stora hela så är allt klart. Det återstår lite smådetaljer plus att vi har någon eller några fler prisutdelare att presentera. Detta kommer att ske så fort dessa är klara, säger Annika Borgelin på CA Event vilka är de som hjälper Landskrona Idrottsföreningars Samorganisation, LISA, med arrangemanget.
Idrottsgalan äger rum i Landskrona Idrottshall den 9 april.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser