Annons

Bråkig helg på stan

En rad anmälningar om misshandel har inkommit till Landskronapolisen under det gångna veckoslutet. Natten mot söndag blev en kvinna sparkad i magen och på benen av en man i en fastighet på Bryggargatan. Mannen ska också ha kopplat strupgrepp på kvinnan och misshandeln rubriceras som grov.
Vi har ingen skäligen misstänkt, men en del uppgifter att gå på, säger polisens informatör Charley Nilsson. En annan grov misshandel ägde rum på Rådhustorget vid 22.30-tiden samma kväll. En familj som besökt en restaurang var på väg över torget, då en grupp på cirka 15 ungdomar dök upp, bråk uppstod och sonen i familjen angreps. Den 45-årige fadern ingrep och fick då ta emot ett slag av en fjäderbatong eller liknande mot huvudet. Mannen fick köras till akutmottagningen i Lund.
Gärningsmannen uppges vara kort och bar en mörkgrön huvtröja, säger Charley Nilsson.
Natten mot lördag blev två unga kvinnor, 17 och 19 år gamla, misshandlade på Slottsgatan.
De hade lämnat en fest och var på väg ner mot centrum då de hanns ifatt av en annan grupp ungdomar. En för flickorna okänd tjej gav sig på först den ena och sedan den andra, drog dem i håret och fick ner dem på marken.
En 43-årig man som på söndagsförmiddagen städade i en livsmedelsaffär på Ödmanssonsgatan blev angripen av en man som uppges vara i åldern 25-28 år. Den okände mannen stegade in i butiken och klippte till den städande.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser