Annons

Segervrål när GW tog klivet upp

Det gick inte att ta miste på att mycket stod på spel i onsdagens handbollsmatch i Landskrona Idrottshall när GW Landskrona gästades av Lundagård. Efter inledande nervdaller kunde GW förbli obesegrade på hemmaplan och i och med segern, 39-32, tog laget steget upp till division 3.

GW inledde lite skakigt men det dröjde inte länge innan man fått nerverna under kontroll och efter första kvarten hade de dragit ifrån med fem bollar. Det var också med detta i ryggen man gick till halvtidsvila. Andra halvlek inleddes säkert, men en betryggande sex måls ledning krympte i mitten av halvleken till endast två mål och en viss oro infann sig både hos spelare och supporterna på läktaren.

Annons
 

Comebackande Adam Hereka tog då ansvar och visade återigen vilken förstärkning han blivit för laget. Med vilja, kraft och precision satte han ett par skott och lugnet infann sig igen. Målvakten Fredrik Nilsson storspelade matchen igenom och Tim Nilsson var lika snabb och spelsäker som vanligt. Tim stod dessutom för matchens i särklass snyggaste passning, en hård låg boll från egen planhalva till en väntande Linus Nileskog som förvaltade förtroendet på bästa sätt. Tilläggas bör också att motståndarlaget fick åtta straffar medan GW fick spela sig till alla sina mål. Tränare Anders Larsson berömmer killarna för denna starka laginsats och han menar att det inte råder någon tvekan om att de är värda att ta ett kliv upp nästa år. Samtliga spelare och ledare vill också passa på och tacka den hängivna publiken och de lovar att inte göra dem besvikna nästa säsong.
 
– Vi gör en heroisk laginsats inför en fantastisk publik och nu ska det festas ordentligt, sa Linus Nileskog
 
GW:S mål gjordes av:
Adam Hereka 6, Mirsad Tucalija 5, Tim Nilsson 5, Mohammed Shabani 5, Emir Salcic 4, Linus Nileskog 4, Tobias Kronvall 3, Mattias Orup 3, Fredrik Bern 2, Charlie Mårtensson , Mikael Törngren 1
 
Matchens Lirare: Muhamet Shaboni

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser