Annons

(S) vill storsatsa på sommarjobb

– Sommarjobb är ett bra sätt för unga människor att tjäna egna pengar under sommarlovet. Dessutom innebär det att ungdomar ges möjlighet till erfarenhet av arbetslivet och att ta eget ansvar, säger det socialdemokratiska kommunalrådet Niklas Karlsson som vid torsdagens sammanträde med kommunstyrelsen föreslog en storsatsning på sommarjobb i Landskrona.
2 miljoner kronor är tänkt att avsättas för sommarjobb. Syftet är att ge alla landskronaungdomar i gymnasieåldern en möjlighet till arbete under sommarlovet.
Arbetslösheten fortsätter att öka, särskilt bland ungdomar. Vi måste göra allt som står i vår makt för att ge unga människor möjlighet att komma in på arbetsmarknaden och få en egen försörjning. Satsningen på sommarjobb i Landskrona är därför särskilt viktig, avslutar Niklas Karlsson.

Annons
Annons
Annonser






















Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser