Annons

Morten Nielsen tillbaka i BoIS

Det prekära skadeläget på BoIS mittfältare har gjort att man letat efter ersättare. Och på lördagen blev det klart att Morten Nielsen, som BoIS hade på lån förra säsongen, är tillbaka i den randiga tröjan.
– Det är ett lån som sträcker sig till sommaren. Sedan får vi se vad som händer, sade Morten till Landskrona Direkt i pausen till träningsmatchen mellan BoIS och Lyngby.
– Det är mycket bra fotboll som spelas där ute. Det ska bli riktigt roligt. Jag känner mig välkommen och det ska dessutom bli inspirerande att ha Henrik Larsson som tränare.

Sedan dansken lämnade BoIS för Chelsea så har mycket hänt.
– Jag fick aldrig chansen i Chelseas a-lag och då visade AZ Alkmaar sitt intresse och köpte mig. Väl där hamnade jag på bänken men spelade även en del Men sedan började det hända saker i klubben. Tränaren fick sparken och det var allmänt kaos och därför är jag här nu.

Annons
 

Förutom att Morten Nielsen åker med till lägret på Cypern så kan det mycket väl dyka upp en spelare till.
– Det är den sydafrikanske spelaren Ralani ”Surprise” Bradley som vi vill testa. Men det återstår en del pappersarbete gällande visum innan han kan resa till Cypern och sådant vet vi av erfarenhet kan ta tid, säger BoIS sportchef Mats Aronsson.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser