Annons

Lavinfara utfärdad

Lavinfara mitt i city!!?? Snön är beställd. Termoplaggen hänger på klädlinan för luftning. Skidglasögonen är putsade. Piststavarna är nymålade. Stämbanden är vallade. Slagdängorna är sorterade. Instrumenten är stämda och dryckerna står på kylning. Kort sagt det är åter dags för after ski på Speaker´s Corner i Landskrona. Imorgon kl.14.00 släpps åter den kulörta trion Lavinfara lös. Dags för ännu en hisnande musikalisk åkning med de tre musikvännerna Dora Tuomainen, Peter Cemjack och Orvar Wennström
– Årets program innehåller givetvis klockrena klassiker för sing-a-long-publiken. Men självfallet bjuder vi också på lite annat material under eftermiddagens färd mot kväll, säger Peter Cemjack hemlighetsfullt och vägrar att avslöja alltför mycket.
– I år är ju dessutom klimatförutsättningarna optimala för en after ski show så vi ser fram emot att möta en vinterskrudad publik på partyhumör, avslutar Cemjack.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser