Annons

Inbrottsvåg under torsdagsnatten

Fem inbrott i affärslokaler begicks i Landskronanatten mellan tidpunkterna 01.10 och 02.50 på torsdagen. En firma för reservdelar och biltillbehör på Rattgatan fick påhälsning, genom att en fönsterruta slogs in och billampor stals. Vittnesuppgifter talar om en gärningsman med mörka kläder och svart hjälm. Ungefär en halvtimme senare skedde inbrott på en damsalong vid Pjäsgatan, där tre klippmaskiner till ett värde av 5 500 kronor stals. Uppgifter härifrån talar om två tjuvar, en som ska ha brutit sig in i lokalerna och en som väntade utanför med moped. Även här ska klädseln ha varit mörka kläder och hjälm. På Östervångsplan drabbades ett måleri och ett glasmästeri lite senare på natten. Polisen har inga uppgifter om vad som eventuellt stulits där. Detsamma gäller för VVS-firman på Lundåkragatan som också fick en ovälkommen påhälsning.
– Det finns väl en hel del som tyder på att alla inbrotten under torsdagsnatten hänger ihop, säger polisens informatör Charley Nilsson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser