Annons

Vakter ska stoppa buset på Karlslundsbadet

Problemen med stökiga ungdomar på Karlslundsbadet fortsätter. Under en period fick man någorlunda bukt med buset men nu går det åter vilt till, framför allt på vardagskvällarna. Läget har blivit så allvarligt att de ansvariga nu tagit beslutet att ha vakter på platsen.
Det rör sig om tisdag, onsdag och torsdagskvällarna. Då samlas många unga och ställer till det för de övriga gästerna och därför har vi beslutat att ha två vakter på platsen de aktuella kvällarna från och med denna vecka. Övriga kvällar är det dock ganska lugnt, säger Kerstin Garpvall, platschef på Karlsundsbadet.

Förutom stökiga ungdomar har man problem med att skåp bryts upp i omklädningsrummen. Trots tio polisanmälningar bara i år så upplever inte Kerstin Garpvall det som något ökande problem.
– Nej det tycker jag inte. Men vi försöker få besökarna att använda sig av de värdeskåp som finns ute i hallen i stället för att lägga telefoner, plånböcker och annat i omklädningsrummen. Det är en plats som vi inte kan ha samma koll på. Men ute i hallen finns det alltid personal.

Annons
 

Kerstin Garpvall sätter dock inte de stökiga ungdomarna i samband med stölderna.
– Buset har vi på kvällarna och de flesta stölderna äger rum på dagarna.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser