Annons

Franca och Nielsen tillbaka till BoIS?

Skadeläget i BoIS a-trupp har gjort att klubben nu letar efter ersättare. Vad Landskrona Direkt erfar är två av de man har krokar ute efter, Morten Nielsen och Renam Franca.
– Jag kan bekräfta att vi tittar på två till tre spelare men några namn vill jag inte kommentera i nuläget, säger BoIS sportchef Mats Aronsson.

I första hand är det mittfältare, vilket såväl Nielsen som Franca är, som efterlyses men det kan även bli tal om anfallare.
– Vi försöker se det brett och även i ett längre perspektiv. Det kan bli tal om såväl lån som köp av mittfältare och eventuellt anfallsspelare.

Annons
 

Med tanke på att truppen åker till Cypern på en veckas läger på måndag så brådskar det.
– I En perfekt värld så har vi ett par tre namn till lördagens träningsmatch men det är väl optimistiskt. Det hade dock varit en stor fördel om eventuella nyförvärv kan åka med till Cypern på måndag. Försäsongsläger har alltid visat sig vara mycket nyttiga då spelarna kan fokusera helt och hållet på fotbollen, avslutar sportchefen.

Träningsmatchen som Mats Aronsson talar om är den mot Lyngby som spelas på Idrottsplatsens konstgräs på lördag med start klockan 12.00.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser