Annons

Lejonets 99:or på nya äventyr

Lejonets elvaåringar har åter gästat en hockeymetropol.
Fjolårets besök i Örnsköldsvik följdes i helgen upp med att man gästade Karlstad och den stora turneringen ”Milko Cup” med hela 32 lag. Äventyret började dock med på att landskronapågarna beskådade elitseriekampen mellan Färjestad och Timrå.

I grundspelet stötte Lejonet på tufft motstånd då man inledningsvis åkte på två förluster, dels mot Forshaga (1-7) och därefter mot Djurgården (3-6). I tredje och sista gruppspelsmatchen väntade danska Herlev och här tog killarna revansch när man segrade med 4-3.
I slutspelet ställdes Lejonet mot en hel knippe 08-lag.
Förlust mot Nacka HK  med 4-3 följdes av en 3-1 seger mot Västerhaninge och en 4-3 seger över AIK innan Täby kunde vinna i ”sudden” i en dramatisk 2-1 match. Avslutningsvis ställdes man åter mot Herlev och åter var det Lejonet som gick segrande ur striden denna gång med segersiffrorna 5-3.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser