Annons

Maths första gräsroten i BoIS styrelse

Med advokaten Maths Heuman som ny i styrelsen verkar Landskrona BoIS ha fått sin första gräsrot bland dem som lägger upp taktiken utanför gräsmattan.
Maths, 55, är nämligen medlem i såväl supporterföreningen Black& White som i BoIS/Fraktion Stockholm. Han har dubbla bosättningar – i Stockholm och på Sireköpinge gård utanför Tågarp och kom flyttande till Landskrona och Gullstrandskolan 1971, första allsvenska året i modern tid. Sedan dess har han sett ett oräkneligt antal randiga matcher och skrivaren av dessa rader har träffat på Maths på de mest obskyra fotbollsarenor i Sverige.
– Jag har sett de randiga spela på många platser i Sverige, men mest på IP i Landskrona.
Maths Heuman driver juridisk verksamhet i egen regi i Stockholm efter att i somras ha lämnat den advokatbyrå han var med och grundade 1983.
Han är närmare bekant endast med ordföranden Kenneth Håkansson och har tidigare bl.a. arbetat med regelverket kring det investbolag, som ska bistå klubben vid spelarköp. Vad hans uppgift i styrelsen kan bli vet han ännu inte, men säkert är, att han blir en positiv injektion med sina djupa kunskaper om lag och klubb.
– Det ska bli stimulerande att börja jobba i BoIS styrelse och lära känna mina nya kollegor, avslutar Maths Heuman.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser