Annons

Black & White tvingas flytta

Förra veckan skrev vi om att Harlekinen tvingas att leta efter nya lokaler då ägarna till deras nuvarande lokal på Karlslundstorget, Landskronahem, har andra planer för platsen. Nu står det klart att även Landskrona BoIS supporterklubb Black & White får flytta från torget.
Supportrarna har erbjudits en alternativ lokal på Koppargården 21.
Vi har inte kollat lokalen än men rent spontant kan vi säga att läget ju inte är det bästa på den vi erbjuds istället och vi vet inget om kostnader heller, säger Ulf Backman, ordförande i Black & White.
Någon datum när supportrarna ska vara ute ur den nuvarande lokalen är inte fastslagen men Landskronahem uppger i ett mejl daterat den 4 mars att de gärna ser att en flytt äger rum innan fotbollssäsongen startar den 10 april.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser