Annons

Klubb Baktakt utökar

Andra upplagan av reggaearrangemanget Klubb Baktakt går i kväll igång på Tages Nightclub i Landskrona. Klart sedan tidigare är medverkan av General Knas, danska Raggapack och de lokala hjältarna i Mobster.
– Ytterligare två namn har dock tillkommit, berättar arrangören Niclas Lundblad från Tages.
– Generalen har valt att bjuda in den lokala hip hop-artisten Emilush för att sätta om möjligt ännu mera guldkant på kvällen. Dessutom har vi den stora äran att också gästas av en av Danmarks största dancehall-artister, Chin Ono, även han uppbackad av Raggapack.
Huvudnumret är väl annars Ivan ”General Knas” Klatils återkomst till staden som han kallar ”himmaplan”, efter sex månaders exil i libanesiska Bourj el Barajneh för den tidigare Svenska Akademien-sångaren. Men även ska-kungarna i Mobster lär vara på tårna.
– Vi kan garantera en svettig och dansant kväll, så glöm inte att ta med det bästa partyhumöret, säger Micke Salonen från Landskronabandet som släpper en ny skiva under våren.
– Detta kommer att bli en glödhet kväll i baktaktens tecken och jag hoppas verkligen att stan sluter upp för att visa att vi fortfarande är Sveriges reggaehuvudstad nummer ett, avslutar arrangören Niclas Lundblad.

Förköp på Turistbyrån, Oliver´s och Riverside Tattoo. Klubb Baktakt varar mellan 21.00 och 01.00, och därefter blir det nattklubb som vanligt.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser