Annons

GW vinner trots medioker insats

Ljunghusen gästade igår kväll Landskrona idrottshall för att ta sig an GW Landskrona som är obesegrade på hemmaplan i år. GW rivstartade och man ledde matchen med 20-9 efter 30 spelade minuter. GW slog av på takten i den andra halvleken och man bjöd in Ljunghusen i matchen, men efter timeout i mitten på andra halvlek fick man igång spelet igen och man kunde vinna relativt enkelt med 38-25 och man toppar nu tabellen tre poäng före Eslöv med en match mer spelad.

– Vi gör ingen bra match idag. Vi gör för mycket enkla misstag och det kändes som att vårt försvarsspel kapitulerade vid flera tillfälle. Vi gör 38 mål framåt vilket är bra men vi släpper in 25 och det är alldeles för mycket, kanske är det för att vi inte har spelat match på över en månad och att det satte käppar i hjulen. Vi åker till Kävlinge imorgon för ny match och då måste vi höja oss några snäpp och det tror jag att vi gör, säger Linus Nileskog.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser