Annons

Seger för GW Landskrona i Cabby Cup

I helgen spelades Cabby Cup i Vinslöv. GW Landskrona flickor 97 deltog med två lag. Ett av lagen tog sig vidare till B-slutspel och vann kvartsfinalen mot Tingsryd HK men blev utslagna i semifinalen av Näsby IF och slutade på en tredjeplats. Det andra laget tog sig vidare till A-slutspel. Där vann tjejerna mot Kävlinge HK i semifinalen med 11-3 och fick möta Vinslöv i finalen.
– Tjejerna gjorde en fantastisk insats i finalen, ledde med 4–5 mål under hela matchen. I andra halvlek hade de två spelare utvisade men lyckades ändå hålla undan och istället själv göra mål i spel fyra mot sex. Med ett fantastikt bra försvarspel och den duktiga målvakten Esmeralda Fetahovic blev slutresultatet 11–7 till tjejerna, rapporterar Sara Sjöborg.
Segern kan ses som en revansch från förra året då GW Landskrona mötte samma lag i finalen men förlorade. Nästa utmaning för tjejerna är DM där de gått vidare till kvartsfinal och Potatiscupen i Alingsås som äger rum i mitten av april.

Annons
Annons
Annonser






















Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser