Annons

Rånförsök mot pizzeria – En misstänkt gripen

En pizzeria i Landskrona råkade ut får rånare sent på måndagskvällen. Det var när en i personalen stängt för kvällen och höll på att låsa på baksidan som två män kom springande mot honom. Efter lite handgemäng mellan offret och en av rånarna såg den förstnämnde att den andra gärningsmannen hade ett pistolliknande föremål i sin hand. De båda slutade då att hålla tag i varandra men den rånade mannen började skrika och då försvann de båda gärningsmännen från platsen med oförättat ärende. En dotter till den anställde blev vittne till det hela då hon väntade på pappan i en bil inte långt från platsen från händelsen.

Polisen satte genast igång att söka efter gärningsmännen och vid 00.30-tiden kunde de gripa en 18-åring som sedan 08.40 sitter anhållen misstänkt för rånförsök och grovt brott mot vapenlagen. Den andra gärningsmannen är fortfarande på fri fot och uppges vara cirka 160 centimeter lång och kraftigt byggd.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser