Annons

Kenneth Håkansson fick förnyat förtroende

På onsdagen höll BoIS sitt årsmöte. Som vi skrev på tisdagen blev det röda siffror gällande 2009 och på mötet fick de 70 medlemmarna reda på att det rörde sig om en förlust på 400 000 kronor i förhållande till den budget man satt. Den budget man tagit för 2010 visar på siffror i samma storleksordning
– Det är dock inte någon kris. Vi har fortfarande ett positivt kapital på drygt 2,2 miljoner kronor och med det är vi bland de större klubbarna i Superettan, sade klubbens ordförande Kenneth Håkansson.

Då det var dags för val var Håkanssons namn åter uppe och ett enigt årsmöte röstade för att han skulle få fortsatt förtroende som ordförande. Dessutom valdes Alve Pålsson, Peter Condrup, Per Harrysson om. Klart är också att Per Skånberg och Jan Kockum lämnar styrelsen och ersättare för dessa blev Mats Heuman och Gabriel Munck av Rosenschöld.

Annons
 

Förutom den ekonomiska rapporten och andra sedvanliga årsmötespunkter så presenterades Årets BoISare och Årets Ledare. Jörgen Pettersson utsågs till årets ledare och den spelare som visat framfötterna mest under året enligt styrelsen var Fredrik Olsson. Läs här.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser