Annons

Fredrik Olsson prisades på årsmöte

Då BoIS höll sitt årsmöte på onsdagen presenterade man den spelare och ledare som, enligt styrelsen, betytt mest under året. Till årets spelare valdes Fredrik Olsson och årets ledare blev Jörgen Pettersson.
– Det var ju lite överraskande, säger Fredrik Olsson till Landskrona Direkt.
– Men det är klart att efter att vi bytte spelsystem till 4-4-2 så fick jag igång mitt spel.

Fredrik var skadad mer eller mindre halva säsongen men lyckades göra 14 mål när han väl blev frisk.
– Det skulle ju betyda att målet ligger på 28 mål i år men det är nog för bra, skrattar Fredrik Olsson.
– Men det känns mycket bra och jag hoppas verkligen att vi kan få igång vårt spel så att vi kan vara med och kriga högre upp i tabellen i år.

Annons
 

MOTIVERINGAR

Årets BoISare
Fredrik Olsson

Fredrik Olsson får utmärkelsen som årets spelare för spel av mycket hög kvalité säsongen 2009. Efter en tung vårsäsong blommade Fredrik ut under sommaren och hösten 2009 i rätt position i laget och svarade då för ett anfallsspel av hög klass. Med sin snabbhet och goda speluppfattning var Fredrik ständigt ett orosmoment för motståndarnas försvar. Fredrik svarade för 14 mål under säsongen 2009.
Årets BoIS:are hedras med Josefssons kanna som instiftades 1955.

Årets ledare
Jörgen Pettersson

Till årets ledare har utsetts Jörgen Pettersson. Jörgen beslutade sig förra året, på grund av återkommande skador, att avsluta sin framgångsrika karriär som spelare. Samtidigt började en ny karriär som ledare och tränare. Under 2009 fick Jörgen ansvar inom klubben för talangutveckling av yngre spelare, bland annat genom att ta ansvar för att utveckla yngre spelare som rekryterades från både BoIS egen u-verksamhet och andra klubbar inom regionen. Jörgen har 2009 med stor pedagogisk skicklighet i en positiv anda förmedlat all sin kunskap och sitt stora tekniska kunnande till yngre talangfulla spelare. För denna fina insats belönas Jörgen med priset som årets ledare 2009.

Läs om årsmötet här.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser