Annons

Strandpaviljongens framtid kan avgöras på måndag

Lösningen på framtiden för Strandpaviljongen kan komma på måndag. Klart redan nu är emellertid att Citadellkliniken som hyr större delen av byggnaden, inte kommer att ta över restaurangen.
– Jag vill inte gå händelserna i förväg men jag kan säga att det i framtiden kommer att finnas publik verksamhet på platsen, säger Per-Olov Karlsson, förvaltningschefen på Landskrona stads servicekontor.
– Vi har fem intressenter som vill öppna verksamhet i lokalerna och några av dessa är företagare i Landskrona. Förutom renodlade krögare har vi intressenter inom andra verksamhetsområden men vilka detta är behåller jag för mig själv.

När verksamhet kan komma på plats vill inte Per-Olov Karlsson spekulera i. – Det får ta sin tid. Men först kommer vi i förvaltningen på måndag att besluta vem vi vill se som hyresgäst i lokalerna. Det kan också bli så att vi lämnar besked till kommunstyrelsen vilka vi vill ha som hyresgäster och därefter är det upp till dom att ta det slutliga beslutet.

Annons
 

Vad gäller uthyrningen av Slottscaféet är en lösning längre bort.
– Vi har diskuterat med den tidigare entreprenören men inte kommit så långt. Vi får se vad som händer på Slottscaféet.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser