Annons

Emma på väg mot SM-status

I helgen avgjordes RG-Star i Rytmisk Gymnstik i Staffanstorp.
För Landskrona Kvinnliga GF fanns Emma Sandell på plats bland seniorena. Tävlingen hade samlat hela svenska eliten utom regerande svenska mästarinnan Therese Larsson som är i Moskva och tävlar Grand Prix. Emmas första gren var boll och i detta program lyckades hon fullt ut med sina svårigheter. Poängen blev över 19 och Emma var mycket nöjd med sin insats. Gren två var repmomentet.
Efter en bra start gjorde Emma ett litet misstag och lyckades inte lugna ner sig utan gjorde några extra misstag efter det, meddelarJenny Engdahl-Petersson. Poängen blev lite över 17. I sammandraget hamnade Emma på sjunde plats och gick vidare bland de åtta gymnaster som fick tävla gren tre och fyra också. I både tunnband och band blev det lite småmissar men Emma behöll sin sjunde plats. Även om inte alla program var på topp var Emma ganska nöjd ändå.
– Skönt att vara bland de åtta som gick till final, tyckte hon.

Genom prestationen hoppas vi alla i LKGF att Emma skall vara klar för SM i Halmstad i slutet på maj. Det kommer i så fall att vara den första gymnasten på fyra år från LKGF som tävlar senior-SM.
Seniormästare i RG-Star blev Mikaela Lindholm från Örnsköldsviks GK.
I helgen har några av LKGF:s gymnaster även tävlat Njårdpokalen i Oslo.
– Resultat från denna tävling får ni senare, utlovar Jenny Engdahl-Petersson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser