Annons

Landskronaduo leder landslag

Tony Berglund utsågs nyligen till ny förbundskapten för landslaget i lightcontact kickboxning efter att Martin Eisengarten från Ängelholm valde att avgå till förmån för andra uppgifter inom förbundet. Tony var tidigare assisterande förbundskapten så steget upp var ganska naturligt.
Som assisterande förbundskapten valde Tony sin klubbkamrat Marcus Johansson som har en del landslagsuppdrag som tävlande i bagaget vilket är en nyttig erfarenhet.
Marcus är en duktig tränare och bra på att inspirera människor, säger Tony Berglund som utöver förbundskaptensrollen är ordförande och huvudinstruktör i Landskrona Kickboxningsförening.

Den första uppgift för Landskronaduon blir att ta ut laget som ska representera Sverige i landskampen som ska gå mot Danmark i Malmö den 6 mars. Sedan längre fram i höst kommer EM som är det stora målet för i år.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser