Annons

Landora segrade i Brahecupen

BK Landoras duktiga och lyckosamma P99:or har åter varit i farten.
Under de gångna helgerna har man dels spelat i BBK-cupen och på söndagen bar det iväg för ett nytt gäng till Kågeröd och Brahecupen.
– Det är inte utan att man känner en viss stolthet över killarnas framfart. I BBK-cupen var Bjärred ett nummer för stora och trots att vi spelade riktigt bra så vann de finalen rättvist, säger lagets tränare Tomas Mårtensson.

På söndagen skulle dock hans adepter få glädjen att höja segerbucklan efter att man besegrat Svalövs BK med 1-0 i en minst sagt dramatisk final i Brahecupen i Kågeröd.
– Det var två obesegrade lag som tagit sig vidare från vars en grupp. Lagen har en förmåga att stöta på varandra inomhus och matcherna brukar fängsla publiken. Inget undantag denna gång, säger Tomas med ett leende.
Nu drog vi det längsta strået efter ett tidigt mål, konstaterar tränaren som också kan glädja sig åt bredden på sin trupp.
Vi har 24 riktigt talangfulla fotbollsspelare i vår trupp. På sportlovet är det dags för ett nytt lag att spela i Billebergacupen och det är klart att framgångarna sporrar killarna.

Annons
 

Den 20 mars avslutar Landora inomhussäsongen med P99-cup i Landskrona idrottshall.
– Det är vår egen turnering och även om jag är part i målet så är det ett trevligt arrangemang i en av Skånes bästa hallar så jag passar på att hälsa alla fotbollsintresserade välkomna ut i hallen den lördagen, avslutar Tomas Mårtensson.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser