Annons

Nalin Pekgul gästade S-kvinnor

Den nystartade socialdemokratiska kvinnoföreningen S-kvinnor i Landskrona har inlett sin verksamhet med första årsmötet och besök av Nalin Pekgul.
Nalin är ordförande i Sveriges socialdemokratiska kvinnoförbund och besökte förskolan Lilla Dag och Natt, samt talade vid ett öppet möte i Folkets hus under sitt Landskronabesök, berättar den lokala ordföranden Alinda Zimmander.
– Det blev ett mycket lyckat möte där Nalin Pekgul bland annat pratade om vilka frågor S-kvinnorna driver och hur den borgerliga alliansens politik drabbar kvinnor och gör landet mindre jämställt. En socialdemokratisk kvinnoförening har tidigare funnits i Landskrona, men den lades ner i början av 90-talet, berättar Alinda Zimmander.
– Jag har känt att en sådan behövts ända sedan jag gick med i partiet, det är viktigt för kvinnor att synas i politiken och jag kämpar för att få medlemmarna att gå med i vår nystartade förening, säger hon.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser