Annons

Söderberg lämnar Speakers Corner

På Speakers Corner håller man på att finslipa det sista efter renoveringen och restaurangen öppnar på fredag kväll. Klart är då att de tidigare delägarna Lennart och Anton Söderberg har gjort sitt.
– Det var länge sedan jag och min son hade något med krogen att göra annat än som delägare och därför känns det helt rätt att vi nu lämnar över våra aktieposter till min dotter Annika Glynos som faktiskt är den som skött stället till hundra procent tillsammans med sin man Mikael Magnér, säger Lennart Söderberg.

Att överlämnandet sker samtidigt som den senaste tidens turbulens kring det faktum att Lennart Söderberg tagit med alkohol från krogen vid en middag med en representant från polska konsulatet och att krogens tillstånd därmed riskerar att dras in, är en tillfällighet.
– Detta skulle ha skett ändå och det har varit aktuellt länge. Vi tyckte att det kunde vara kul att manifestera Annikas övertagande samtidigt som vi inviger på fredag, säger Söderberg.

Annons
 

– Vi öppnar så smått på kvällen men kommer då att ha begränsat kök. Men klart är att många kommer att höja på ögonbrynen då de kommer in i lokalen. Det här blir en dubbel nystart för mig, både som ensam ägare och nu i nyrenoverade lokaler, säger Annika Glynos.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser