Annons

En chans att engagera sig

– Vi välkomnar alla som vill engagera sig och göra skillnad för människor, säger Maria Söderborg, projektledare för Individuell Människohjälp i Landskrona. Hos IM Landskrona finns många möjligheter till engagemang i integrationsprojekt, läxläsning eller informationsarbete.
Idag klockan 18 bjuder organisationen in alla intresserade till ett möte.
– Man får då en möjlighet att träffa aktiva volontärer, anställda samt andra intresserade och förhoppningsvis bli inspirerad och engagera sig. Det finns också möjlighet att ställa frågor om IMs utlandsvolontärplatser, säger Maria och hälsar alla intresserade välkomna till IM-kontoret, Regeringsgatan 53, mitt emot Dammhagskolan.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser