Annons

Hemvändare förstärker Falcons damer

Landskrona Falcons damer har gjort klart med ett nyförvärv till slutspurten av div 2 Skåne. En av Landskronas bästa damspelare genom tiderna, Antonia Andersson, kommer att förstärka laget under de återstående matcherna. Antonia spelade sist i Elitserien med Engeholm. Antonia har även representerat Södradal i div 1.

Att sätta på mig den svarta matchtröjan igen kommer att kännas underbart! Falcons har alltid legat mig varmt om hjärtat och relationen med såväl klubben som laget har varit nära under alla mina innebandyår.

Annons
 

– Damerna har under denna säsong imponerat i division två och det ska verkligen bli roligt att få chansen att spela med dem igen. Då det var över två år sedan jag spelade en seriematch ser jag framemot att bli en del av ett lag igen och att tillsammans göra allt för nå en kvalplats. Med min tävlingsinstinkt och kämparglöd hoppas jag på att kunna hjälpa laget dit. Falcons har alltid känts som hemma för mig och det ligger något i ordspråket: Borta bra men hemma bäst. Jag lämnade Falcons efter säsongen när vi förlorade kvalet till division ett. Jag har varit borta ett tag men nu är jag hemma igen och det är dags för revansch!, säger Antonia Andersson

Antonia kommer spela sin första match med Falcons mot Hjärnarp onsdag 10 februari.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser