Annons

Grundskolebetygen förbättras

En klar förbättring kan konstateras vad gäller Landskronaelevernas senaste grundskolebetyg.
– De har blivit mycket bättre och det är oerhört glädjande, säger BUN-ordföranden Lisa Flinth. De tidigare GA-elevernas och Dammhagselevernas betyg har tillsammans höjts med tio procentenheter och avseende Västervångskolans så har dessa helt återhämtat sig från en tidigare djupdykning.
– Vi är jättestolta över prestationerna och hoppas dessutom att de ska bli ännu bättre framöver, menar Lisa Flinth och pekar på att vårterminsbetygen brukar ligga sju, åtta procentenheter högre än de lite försiktiga julbetygen.
Om resultatet medför denna höjning till sommarlovet så ligger Landskronas betyg nära rikssnittet, konstaterar hon hoppfullt.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser