Annons

Generalen och Mobster på Baktakt 2

Fredagen den 5 mars är det dags för Klubb Baktakt del 2 på Tages Nightclub i Landskrona.
– Efter sex månader i libanesisk exil återvänder tidigare Svenska Akademiens och hela reggaesveriges tyngsta röst, Ivan ”Generalen” Klatil till staden som han kallar ”himmaplan”, säger den gungande kocken Niclas Lundblad.

Med sig har Generalen dansk dynamit-uppbackning i form av bandet Raggapack från Köpenhamn. Ytterligare lokalt inslag under kvällen står skakungarna i Mobster för.
Glöm inte att ta med bästa partyhumöret, det lär bli en svettig och dansant afton, utlovar sångaren Micke Salonen från bandet som under våren släpper en ny skiva.
– Det blir en glödhet baktaktskväll, jag hoppas att stan ställer upp för att visa att Landskrona fortfarande är Sveriges reggaehuvudstad, avslutar Niclas Lundblad på Tages. Förköp på Turistbyrån, Olivers och Riverside Tattoo.

Annons
 

Ivan ”Generalen” Klatil befinner sig som sagt just nu i Libanon och i häromhelgen hade han en minst sagt otäck upplevelse som han skriver om på sin blogg på MySpace.
http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction….

Redan på fredag är det dags för en livekväll på Tages då det är premiär för Rockville med Von Benzo, Soulweeper och Trash Queen.
Läs mer om det här >>

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser