Annons

Skott föll i Teaterparken

Den 18-årige yngling som i måndags kom till Lunds lasarett med en skottskada i benet uppgav efter operation att han blivit beskjuten på Rådhustorget i Landskrona vid 18.30-tiden samma kväll. Polisen var tidigt misstänksam mot uppgifterna och i nya förhör har det framkommit att skotten föll vid Teaterparken någon gång mellan 16.30 till 19.30.

Det ska ha börjat med att en kort smal man i svart jacka, blå jeans och rånarluva kallade på 18-åringen. Då han vände sig om sköt den maskerade mannen ynglingen i benet, hoppade in i en vit risig bil och försvann från platsen. Exakt var vid teaterparken det inträffade är ännu oklart.

Annons
 

Efter skottlossningen ska en okänd man ha kommit fram till den skadade 18-åringen som låg på marken och hjälpte honom upp. Därefter skjutsade han ynglingen till Lunds lasarett.
– Detta är en person som vi mycket gärna skulle vilja komma i kontakt med. Det samma gäller naturligtvis om någon hört eller sett något misstänkt vid Teaterparken, säger Charley Nilsson, informatör på polisen i Helsingborg.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser