Annons

Bloosblasters omringar Louise Hoffsten på fredag

Bloosblasters från Landskrona omringar bokstavligt talat Louise Hoffsten på The Tivoli i Helsingborg på fredag. Det utlovas en helkväll med svensk blues, där Bloosblasters värmer upp och avslutar. Däremellan bjuder bluesdrottningen på känslofylld låtar från senaste plattan ”På andra sidan Vättern”.

Bloosblasters, som på sistone arrangerat blueskvällar på Tages där man uppträtt med Peps Persson, Mats Ronander och Jan Johansen, har länge velat dela en bluesafton med Louise. Efter ett par försök att få till det, blir den Bloosblasterska drömmen verklighet på fredag.
Ja, Dennis Westerberg blev uppringd av Louise i höstas efter att ha varit i kontakt med hennes bolag. Då lyckades vi inte få till något, men Louise berättade att hon, efter att ha lyssnat på vår senaste platta, var sugen att komma och kolla på oss. Nu får hon ju chansen, säger basisten Lena Bergkvist, med glimten i ögat.

Annons
 

Det flitiga landskronabandet  ger om alla planer stämmer ut en ny platta i mars och vid mixerbordet  sitter just nu Peps Persson och sköter finliret.
– I sommar bär det sedan av på flera festivaler, runt om i landet, avslutar Dennis Westerberg.

Fredagens helkväll med rotmusik på the Tivoli i Helsingborg startar ca 19.30.  Utöver  Bloosblasters och Louise Hoffsten uppträder Helsingborgs countrybluesveteran Homesick Mac.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser