Annons

GW starkast i toppmötet

Landskronalaget GW kunde till slut stå som segrare med 30-27 i fredagens toppmöte mot Eslöv i Idrottshallen. Eslövs första förlust för säsongen medför att GW knappade in två pinnar och nu har 22 poäng på sin andraplats, mot Eslövs 24.
– En till stora delar mycket välspelad match där vi dock stod för en del individuella misstag som gjorde att siffrorna hölls nere, det kunde varit seger med många bollar till, menar hemmalagets linjespringare Linus Nileskog. Efter tio minuter hade GW ryckt åt sig en ledning med 7-4, och efter en del utvisningar på bägge håll höll Landskronalaget tremålsledningen fram till halvtidssiffrorna 17-14.
– Eslöv började andra akten starkt och lyckades gå ikapp till 20-20, men efter deras andra röda kort för kvällen kunde vi åter ta hand om taktpinnen, säger Linus.

De sista tio minuterna var så spännande och händelserika som de bör vara i en seriefinal, och med endast tre minuter kvar på matchuret kunde GW göra det avgörande rycket till 30-27.
– Ett extra beröm till Christan i målet, som bland annat svarade för fyra straffräddningar och ett fenomenalt spel, menar Linus som också riktar ett stort tack till den påfallande stora publiken som letat sig ut till IH sent en fredagskväll.
– Det var länge sedan det var så stor publik på handboll i Landskrona.

Annons
 

Nästa match för GW Landskrona är på söndag 31/1 då man tar emot Uppåkra 14.30 i idrottshallen. Gratis inträde.

MålskyttarGW: Charlie Mårtensson 8, Emir Salcic 6, Linus Nileskog 6, Mirsad Tucalija 4, Karl Lindgren 2, Kristoffer Henriksson 2, Mikael Törngren 1 och Tobias Kronvall 1.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser