Annons

Andra Generationen gästar Landskrona

Det är inte bara under karnevalen som stora artister lockas till Landskrona. Vi har tidigare skrivit om att såväl Status Quo som Lasse Winnerbäck spelar på citadellet i sommar men även på Tages har man fått igång en bra scen.
– Vi har ju haft Peps och Jan Johansen som gästat oss i höstas och den 29 januari är det dags för nästa stora band då Andra Generationen kommer och underhåller, säger Niclas Lundblad på Tages Nightclub.

Bandet startades i Göteborg av andra generationens invandrare – söner till kvinnor och män som kom till Sverige på 50 och 60-talet för att arbeta i den svenska industrin. Bandet utlovar en oemotståndlig show med mycket dans och humor för den moderne världsmusikkonsumenten.
– I tider av arbetslöshet och främlingsfientlighet är detta den perfekta vitamininjektionen för Landskrona, säger Niclas Lundblad.

Annons
 

Sexmannabandet deltog förra året i Melodifestivalens deltävling med sin låt Kebabpizza Shlivovitza och har även i år lyckats kvalificera sig, denna gång med Dogge Dogge Doggelito från Latin Kings.
– Det är superfett att vi får vara med om detta fantastiska spektakel igen, meddelar bandet via sin hemsida.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser