Annons

Rekordintresse för första BoIS-passet med Henke

På fredagen var det samling på Idrottsplatsen för årets första träningspass för BoIS a-trupp. Passet bestod av en löprunda i Karlslund som föregicks av ett kortare möte mellan spelarna och den nya tränarduon som består av Henrik Larsson och Hans Eklund.

Efter träningspasset hölls en något kaotisk presskonferens. I pressrummet var fler journalister än vid någon av förra årets matcher.
– Det är kul att se att intresset är så stort men jag vill betona att spelarna är viktigare än jag då årets Superetta drar igång, sade Henrik Larsson.

Annons
 

Det är dock på måndag som träningen börjar på allvar.
– Då börjar vi köra för fullt. Det är en härlig utmaning vi står inför, sa Larsson vidare.

Även BoIS nya assisterande tränare Hasse Eklund ser fram emot en bra försäsong.
– Det är skönt att vara rillbaka i omklädningsrummet. Jag har inte varit här sedan i April då jag fick lämna Viborg. Jag har dock passat på att utbilda mig och håller som bäst på att avsluta den sista kursen, säger Hasse Eklund.

Vad gäller truppen ville inte Henrik Larsson yppa så mycket om.
– Jag har ingen större uppfattning ännu. Den får jag bilda mig efter hand. Jag är dock glad att vi kunnat knyta till oss Mathias Unkuri som skrev på i eftermiddags. Jag känner honom sedan min tid i HIF och jag vet att han har stor potential, avslutade Larsson och begav sig in i omklädningsrummet för att duscha efter sitt första pass med BoIS.

En som också tyckte att det var skönt att komma igång var Johan Persson.
– Äntligen. Det ska bli skönt att ta nya tag. Det känns riktigt bra, sade mittfältaren till Landskrona Direkt.

För de som besöker BoIS träning på måndag klockan 15 på konstgräsplanen väntar en överraskning. Då bjuder Hotel Öresund på fika till de som trotsar kylan.


Efter presskonferensen tog sig Henrik Larsson tid att skriva autografer.
Foto: Connie Mantrell

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser