Annons

Hjälp till katastrofdrabbade

Idag mellan klockan 16-19 håller Röda Korset extra öppet i sin loppisverksamhet på Regeringsgatan 110.
– Dessutom håller vi öppet imorgon, lördag mellan 10-13, säger Roger Gustavsson insamlingsansvarig för organisationens second hand butik.
Det är naturligtvis med anledning av de jordbävningsdrabbade på Haiti som vi nu gör en insamling. Vi har laddat upp med massor av kläder för att hjälpa så gott vi förmår och det går även bra att komma in och skänka en slant eller två, uppmanar Roger Gustavsson och avslutar med en annan liten vädjan.
– Finns det några landskronabor som vill hjälpa till med insamlingsbössor så är dom välkommna till vår lokal på Gamla Kyrkogatan , observera adressen- alltså inte på loppisen, på lördag 10-13 och glöm inte att medtag legitimation.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser