Annons

Då-och-då med Foxhill

Huttunen avverkad och Mantrellan visserligen i full gång med betraktelserna, men Direkten nöjer sig inte med detta. Ny ”då och då-återkommande” krönikör med Stockholmsperspektiv på södern och livet i allmänhet är ingen mindre än Lennart ”Foxhill” Andersson, som vi har nöjet att presentera som ny fredagskrönikör.

Landskronapåg i förskingringen, före detta journalist, introducerare av ballongdansen, en av två skapare av ”På Spåret”, diskare på Svenska Amerikalinjen och donator av dalahästar till Graceland och numera bland annat medverkande i allehanda reklamfilmer och deckare samt språkpolis i radio och TV. I sin första krönika hälsar han Henke välkommen till staden i vinden och ser tillbaka på några andra stora värvningar i den randiga historien.

Annons
 

För närmare presentation av den nye krönikören
se Direktens profilintervju här.

Läs Lennarts första krönika här.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser