Annons

24-åring anhållen misstänkt för mordförsök

Strax innan midnatten mot fredagen avlossades ett skott i samband med ett bråk på Bryggargatan i Landskrona. Ingen person har dock skadats av någon kula. Händelsen inträffade i en lägenhet som tillhör en 33-årig man.

I lägenheten satt 33-åringen med en kamrat och festade. Strax efter klockan 23 knackade det på dörren som öppnades och in stormade ett flertal män som gav sig på lägenhetsinnehavaren med sparkar och slag. I samband med misshandeln ska även ett skott ha avlossats.
– Vi har fått in uppgifter på detta och även hittat en hylsa utanför lägenheten. Men vem som skjutit mot vet vi inte ännu. Något vapen har vi inte hittat, säger Charley Nilsson, informatör på polisen i Helsingborg.

Annons
 

När polisen kom till platsen hade gärningsmännen försvunnit. En huvudmisstänkt 24-åring kunde dock gripas på en annan adress vid 00.30-tiden.
– Han greps direkt och anhölls klockan 04.50 misstänkt för mordförsök, misshandel, hemfridsbrott samt narkotikabrott. Anledningen till det sistnämnda var att vi hittade en mindre mängd marijuana på den misstänkte.
Den misshandlade mannen ådrog sig inga allvarligare skador. Både målsäganden och den misstänkte gärningsmannen är välkända av polisen sedan tidigare.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser