Annons

Tjejmässa i mars på Folkets Hus

För åttonde året i rad arrangerar Fält- och Fritid i Landskrona en Tjejmässa på Folkets Hus. Årets upplaga går av stapeln onsdagen den 31 mars och vänder sig till flickor från 13 år och uppåt.
– Målet med mässan, förutom att det ska vara en rolig dag, är att skapa en arena för tjejer i staden att mötas, testa sina idéer och åsikter samt upptäcka nya talanger och intressen, säger fritidsassistenterna Lotta Andersson och Senija Halalkic bakom projektet.

Massörer, frisörer och make up-artister kommer att blandas med idrottsföreningar, samhällsorganisationer och scenframträdanden. Alla aktiviteterna är gratis, men arrangörerna påpekar att då budgetramarna är strama är man i full färd med jakten på sponsorer som vill stötta Tjejmässan.
– I år vill vi gärna kunna satsa på att bjuda in någon känd artist, avslutar fritidsassistenterna.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser