Annons

Lyckat ridlägerGänget som var med på Landskrona Ridklubbs ridläger under jullovet. Med på bilden är också föreningens nyköpta ponny Min Ansley vänster samt ponnyn Simon till höger.

Nina Hansson, Landskrona Ridklubb, rapporterar från ridlägret som hållits nu under jullovet.
– Det var två intensiva dagar som gick alldeles för fort, hälsar hon.
– På måndagen började vi med ett teoripass innan det blev dags att ta in hästarna och göra dem rena för ridningen.
Det blev både lite dressyr och uteridning. Avbrott för taco-måltid gjordes och hungriga tjejer stod för ett riktigt ”tabberas”. Kvällen ägnades åt gymnkhana.
– Det är en stafettlek med hästar, man är i två lag och varje lag har en häst. Sen går det undan för det är att tvinna som gäller!
Leken slutade dock oavgjort.
Kvällsmys med godis och bakning följde, innan spökerierna tog vid.
– På kvällen är det alltid någon som kommer och spökar och vi väntade med skräckblandad förtjusning på vad som skulle hända. Och visst kom det spöken, men denna gången var det väldigt lugna påhälsningar, berättar Nina.
Tisdagen började med utfodring, mockning och hästskötsel. Efter frukosten var det upp på hästryggarna för valfritt ridpass och många valde att rida barbacka. – Efter lunch avslutades lägret med ett hopp-pass. Alla deltagare var mycket nöjda och rapporteras redan längta till nästa läger som äger rum under sportlovet.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser