Annons

Bygglov på Ven

Ikväll klockan 20 är det säsongsstart för TV4:s populära inredningsprogram Bygglov. Willy, Matte och Mija åker i första programmet till Ven men för första gången i Bygglovs historia hamnar lastbilen med alla verktyg på kajen i Landskrona.

Enligt förhandsuppgifterna från TV4 blir det en svettig säsongspremiär.
– Huset, vars övervåning ska totalrenoveras, ägs av paret Stefan och Lars och ligger idylliskt i ett fiskeläge på ön Ven i Öresund. Willy har glömt boka plats för lastbilen på färjan över till ön vilket gör att trion får fyra extra svettiga dagar på projektet. Svettigt blir det också då lokala revyartisten Lars tillsammans med Willy bjuder upp till karaokeshow och Mija och Matte ger sig på en duett från det åttiotalet, skriver TV-kanalen på sin hemsida.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser