Annons

GW-tjejer tia i Norden

GW Landskrona HK:s F96 blev inbjudna till 2009 års Norden Cup i Göteborg. Åtta av Sveriges bästa F96-lag och de fyra bästa norska och danska lagen ställdes mot varandra i detta inofficiella Nordiska Mästerskap.
Tyvärr hade Landskronaflickorna otur i lottningen och hamnade i den svåraste gruppen i grundspelet. Efter att ha slagit Skuru från Nacka i första matchen blev Önnered HK och norska Oppsal för svåra. Oppsal slog senare Önnered i finalen. Detta innebar att GWs tjejer fick rikta in sig på spel om plats 9-16. Efter två segrar och en förlust slutade tjejerna på 10:e plats. Vilket både tjejerna och de cirka 30 tillresta och mot slutet hesa supportrarna var nöjda med.

Nu står USM-slutspel för F95 närmast på schemat. Halva gänget från Norden Cup åker till Uddevalla den 9-10/1 tillsammans med GWs F95-lag för omg. 3 av 5 i USM-slutspelet, rapporterar Eva Helgesson, en av de hesa supportrarna.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser