Annons

Det fanns många randiga paket under granen i år

Det var länge sedan det pratades så positivt om Landskrona BoIS i hemstaden. Men sedan Henrik Larsson skrev på ett kontrakt som tränare har klubben åter blivit en \”snackis\” i positiva ordalag. Vad det kommer att ha för betydelse på planen återstår att se men att det fått effekt sidan om råder det ingen tvekan om. Direkten besökte BoIS souvenirshop och där var det full ruljans in i det sista. – Det går en hel del souvenirer, framför allt matchtröjor, men det som skjutit i höjden rejält är abonnemangen, säger Pia Norlin samtidigt som hon säljer tre abonnemangskort till en kund. – Sedan Henke blev klar har vi väl sålt cirka 350 abonnemang och något liknande har jag aldrig varit med om, betonar hon. En annan effekt är alla skottar som hört av sig. Naturligtvis beror detta på Henrik Larssons storhet i Glasgow där han var hjälte i Celtic i många år. – En hel del har hört av sig om medlemskap och annat. Det har också kommit in en del beställningar från Skottland till vår webbshop. En kille har till och med erbjudit sig att sälja BoIS-tröjor i Glasgow. Något som han påstod skulle vara en bra affär, säger Pia och skrattar. – Vi har mejlat de intresserade och berättat hur de blir medlemmar så nu ser vi med spänning fram emot att få medlemmar från Skottland.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser