Annons

Khao Lak 2004-12-26 5 år av saknad

Tiden tar ingen hänsyn för personlig saknad, den bara rinner på oförtrutet. Ibland känns det som om inget hänt, men sanningen kommer ifatt en snabbt.

Att mista någon man älskar djupt vänder upp och ner på livet, inget blir någonsin som förr. Visst kan vi skratta och njuta av härliga stunder, men glädjen blir inte riktigt total längre. Det saknas ett par stycken att dela det härliga livet med…och det är jäkligt svårt att acceptera.

Annons
 

Vi har påmints av att ingen lever för evigt allt för många gånger, och det gör väldigt ont. Men samtidigt ger det en ödmjukhet inför livet för oss som hänger kvar ett tag till. Familj och vänner betyder om möjligt mer än någonsin i ens tillvaro. Man får andra värderingar på vad som är viktigt i livet, och det är de vi älskar och har runt oss.

Ingen orkar leva som om varje dag var den sista, men ta vara på de små vardagliga stunder som ger lycka och kärlek. De vi har mist kommer att leva kvar i oss resten av livet…med kärlek i hjärtat.

Tills vi kanske ses igen någonstans, vi älskar och saknar er Jonny, Nettan, Anna och Emma.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser