Annons

Hundraåringar gratulerades

I Landskrona bor det fem personer som uppnått den aktningsvärda åldern av 100 år och varje år besöker stadens kommunfullmäktigeordförande Lennart Söderberg samtliga som är 100 år och äldre.
– Jag har gjort detta under de fyra åren jag varit ordförande och innan mig så var det Gösta Nilsson som grattade, säger Lennart Söderberg i samband med att han hälsade på Ingeborg Johansson som bor på Solbackens äldreboende.

Ingeborg är den yngsta av de fem då hon fyllde 100 år den 26 september. Då var det stort kalas med barn, barnbarn och barnbarnsbarn. Några större ålderskrämpor verkar det inte finnas. Dock en viss blygsamhet över uppmärksamheten. På frågan om hon mår bra nickar hon dock med ett varmt leende och tackar för blommorna som lämnades över vid ceremonin.

Annons
 

Utöver Ingeborg delade Lennart Söderberg ut julgrupper till Olga Maria Kjellberg som i år fyllt 102 år, Anna-Lisa Häggvall (104), Alice Larsson (103) samt Helga Elisabet Nordström som dessutom erhöll en bok eftersom hon fyllde 101 år på torsdagen.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser