Annons

Det händer i helgen

Det har varit oerhört sparsamt med helgtips. Säkerligen beror detta på julens ankomst nästa vecka. Några tips har vi dock fått in och det första är att Röda Korset arrangerar en loppis i sina lokaler på Regeringsgatan 110 på lördagen med start klockan 10.00.
Ett annat tips är att Falcons tar emot Lindås i Idrottshallen klockan 16.16, även detta på lördagen.
Det tredje tipset gäller även det lördagen. Det är Landskrona Dansstudio som bjuder på två fartfyllda dans- och sångföreställningar på Landskrona Teater. Den första går av stapeln klockan 14.00 och den andra klockan 18.00.

Vad gäller Bio Maxim kan vi berätta att det på söndag klockan 18.00 är Sverigepremiär för Science Fictions- och actionrullen Avatar på Bio Maxim. Läs mer om filmen samt om helgens övriga föreställningar på vår biosida.

Annons
 

Helgens sista händelse vi fått tips om är att Lejonet på söndag tar emot Malmö Kryptonics i Karlslundshallen. Nersläpp klockan 17.00.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser