Annons

Bröderna Farnerud i landslaget

Något i skymundan av den stora presskonferensen på Hotel Öresund igår hade Svenska Fotbollförbundet kallat till presskonferens i Stockholm för att presentera den första landslagstruppen 2010.
– Jodå, det var meningen att jag skulle vara med uppe i Stockholm men det kom som sagt annat emellan, säger BoIS ordförande, tillika överledaren för landslaget, Kenneth Håkansson med ett leende på läpparna.

Även om det nu var BoIS nya tränare Henrik Larsson som fick spaltutrymmet på alla landets sportsidor så kan vi konstatera att landskronasönerna och bröderna Alexander och Pontus Farnerud båda är uttagna bland de 24 spelare som förbundskapten Erik Hamrén tagit ut när herrlandslaget inleder 2010 med en januariturné där man bland annat möter Oman.

Annons
 

Pontus som tillvardags spelar i norska Stabæk IF har däremd chansen att göra sin tionde landskamp medan lillebror Alexander, än så länge i danska Brøndby IF, hittills är noterad för sex a-landskamper.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser