Annons

Klartecken från Henke, då började Johans telefon att ringa igenI fredags var Johan Nilssons telefon knäpptyst. – Idag har det ring avbrutet sedan klockan sju i morse, flämtar Johan mellan två samtal.

– Sensationellt roligt, säger Landskrona BoIS marknadsansvarige Johan Nilsson precis efter det att klubben presenterat fotbollslegendaren Henke Larsson som ny huvudtränare för säsongen 2010.
– Lyfter sig inte de unga spelarna i truppen efter att Henke kommit in på tränarposten så lyfter de sig aldrig!, menar han vidare.

Vad det kommer att betyda för klubbens avtal med sponsorer och så vidare kommenterar Johan så här:
– Jag kan inte stå här nu och säga en massa siffror, men det är klart att alla kommer att vilja vara med och dansa runt guldkalven. Naturligtvis kommer det att vara intressant att komma och lyssna till ett namn som Henrik på sponsorträffar och liknande, se bara på intresset för dagens presskonferens.

Annons
 

Johan Nilsson menar att ex-HIF:aren, Feyenoordaren, Celtic-, Man U- och Barcelonalirarens ankomst, så här strax före jul, kommer att innebära ett lyft för hela Landskrona.
– Han är ju en av världens största fotbollsspelare, nu blir han tränare här och redan ringer folk och vill köpa årskort, och får vi inte 6-7000 åskådare i seriepremiären mot Degerfors så vore det väl fan!

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser