Annons

Farbror Poul öppnar burgarvagn

Efter sju sorger och åtta bedrövelser öppnar Seglarpaviljongens före detta krögare Poul W. Lorenzen upp en ny verksamhet, Farbror Pouls Goda Mat. Från en vagn utanför Citygross kommer han att sälja företrädesvis danska snabbmatsspecialiteter, från och med idag.

– Det är skönt att äntligen vara igång. Jag har hållit på i drygt sex månader men idag är allt äntligen på plats och alla tillstånd i ordning, säger Lorenzen och hoppas på god tillströmning av kunder.

Annons
 

– Jag kommer att öppna klockan 11 varje dag i veckan en tid framöver och sedan utvärdera vilka öppettider jag ska ha i framtiden. Klart är dock att nu blir det karneval året runt, skrattar Poul W. Lorenzen samtidigt som han serverar sina första kunder.
– Jättegott, säger Inger Jönsson och låter sig väl smaka av fläskestegsburgaren med rödkål.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser