Annons

Inga SM-guld för Akademin

Det blev inga guld för Landskrona Taekwondo Akademis utövare då tävlingsåret avslutades med SM i Stockholm. Rebecca Lesenius lyckades dock knipa ett silver medan Muhammed Abdul-Fattah, Selver Mahmutovic och Emil Basic fick åka hem med vars ett brons.
– Vi är en väldigt ung klubb i jämförelse med andra klubbar i Sverige, och jag måste säga att jag är grymt nöjd med mina killars och tjejers prestationer under hela 2009, säger huvudinstruktören Johan Berg.
– Att vi ens är med och krigar på SM-nivå, trots att våra fighters tränat betydligt kortare tid än majoriteten på dessa tävlingar är ett bevis på klubbens träning och planering är ett framgångsrikt koncept, fortsätter han.
Till våren är det fullt med tävlingar i Skåne, både för nybörjare och avancerade utövare, och vår elitgrupp ska dessutom medverka på ett par utlandstävlingar. Inom en snar framtid ska vi ha lyckats med vårt mål och ha kvalat in samtliga elitutövare till landslaget, avslutar Johan Berg inför det välförtjänta juluppehållet.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser