Annons

Lennart positiv till nya ”På Spåret”

I fredags var det nypremiär på TV-programmet ”På Spåret”.

Vad tyckte  Landskrona-sonen Lennart Andersson, en av programmets konstruktörer om den nya given och de nya programledarna?
På förhand trodde jag inte att jag skulle säga vad jag nu säger, nämligen att jag tror det faktiskt var nyttigt med ett byte av programledare. Kanske kommer det på sina håll att klagas på Luuk och Lindström, men ganska snart känns de naturliga och om ett tag kommer tittare att fundera på vad de gamla programledarna hette – ”han den skallige och han den virrige”…

Annons
 

Du är väl rent av lite bekant med ”domare” Lindström sedan dina dagar som språkpolis i ”Värsta språket”?
– Jodå, och tänk vad skönt med en domare, som kan de rätta svaren och kan kommentera dem. Om ett par program har Fredrik Lindström lugnat ner sig lite och då är han ännu bättre. Ingvar Oldsberg satte sin prägel på programmet och de nya programledarna kommer att sätta sin.

Några andra reflektioner så här efter nystarten?
– Jag tror jag inte Kristian Luuk och Fredrik Lindström sänker sig till att göra amatörteatersketcher för att ställa frågor och det tror jag många tittare uppskattar.

Med andra ord håller din gamla programidé än?
– Även om jag inte är ett större fan till Kristian Luuk så tycker jag han höll bra i trådarna. Den 20 år gamla programidén är så bra att den knappast går att förstöra.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser