Annons

LandskronaPlus på gryningsuppdrag

LandskronaPlus tidning Magasinet dimper idag ner till samtliga 19.701 hushåll i kommunen.
Redan tidigt i morse fanns emellertid orangeklädd personal från LandskronaPlus och dess styrelse på plats på Landskrona Station för att dela ut det rykande färska vinternumret till alla hugade pendlare.
Att dela ut tidningen på plats var en kul idé som min ordförande Tutti Johansson Falk kom på när vi diskuterade Magasinet på senaste styrelsemötet, säger Thorsten Karlén, ansvarige utgivare och tillika VD hos LandskronaPlus.

Magasinet startade redan 2006, då under annat namn och har sedan dess successivt vidareförädlats till att bli ett populärt ”allround magasin” som skildrar det positiva som händer och är på gång i Landskrona.
– Det som är så himla kul med Magasinet är att många läsare hör av sig lång tid efter utgivningsdatum, vilket tyder på att många sparar tidningen en längre period.

Annons
 

Vinterutgåvan är fylld med såväl dagsaktuella som kommande projekt och aktiviteter inom Landskrona. Numret vänder sig till människor i alla åldrar, såväl privatpersoner som företag.
– När vi planerade inför detta numret, så hade vi svårt att få med allt som vi tyckte var läsvärt och spännande, berättar Thorsten Karlén.

Totalupplagan denna gång är 22.000 ex. och överupplagan kommer att delas ut inom och utanför Landskrona. Bland annat skickas ett referensexemplar till varje svensk kommun samt till samtliga turistbyråer i Skåne.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser